Begagnade bilar Växjö

SÄLJA BIL

Begagnade bilar växjö
Begagnade bilar Växjö

Begagnade bilar Växjö

Förmedling

När du anlitar oss för att sälja din bil skriver vi ett förmedlingsavtal.
Vi går noga igenom ditt fordon och viktigt är att konstatera för- och nackdelar som kan påverka försäljningspriset. Vår personal är mycket kompetent och följer marknaden dagligen. Vi upprättar en varudeklaration där vi noterar eventuella fel eller brister och vem som ska stå för kostnaden. Har du någon form av finansiering kontrolleras detta och restskulden blir angivet på avtalet. Kostnaden för vårt
arbete (Förmedlingsprovision) anges också i förmedlingsavtalet. När vi är klara har du en fullständig ekonomisk redovisning över vad som gäller vid en försäljning.

Avtalet gäller med ensamrätt och löper i två månader, om ingen av parterna säger upp avtalet fortsätter det med en månad i taget. Om vi mot förmodan skulle misslyckas med vårt uppdrag och inte lyckas sälja ditt fordon kostar det ingenting. (förutom eventuella utlägg och startavgiften på 395 kr)

Vi köper gärna din bil.

Vi värderar din bil med hjälp av våra tekniker för att komma fram till ett pris som vi båda är nöjda med. Du tar med dina extra hjul och registreringspapper samt alla nycklar. Välkommen till en personlig och lokal aktör iVäxjö.

Vi erbjuder:

Bilverkstad Växjö
Bra betalt och pengarna direkt! 
Begagnade bilar Växjö
Du får en trygg bilaffär!
Begagnade bilar Växjö
Ett trevligt bemötande!
Begagnade bilar Växjö

FINANSIERING

Tillsammans med våra samarbetspartners Santander Consumer Bank och Svea Ekonomi kan vi erbjuda förmånliga finansieringsalternativ anpassat för just ditt bilköp. Kontakta oss så hjälper vi er på bästa sätt! 

Begagnade bilar Växjö
Begagnade bilar Växjö

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Kontakt

Meny

Bolaget

Adress

© Motorbolaget i Växjö AB